Låna pengar med skuldsaldo

Hitta långivare som godkänner dig för lån trots skuldsaldo hos Kronofogden. Ansök idag och få lånet utbetalt inom 1-3 dagar!

Visa lån med skuldsaldo

Bäst lån för dig med skuldsaldo – Just nu

6.95 – 21.95%
RÄNTA
30.000-250.000 KR
LÅNEBELOPP

samla lån & krediter En (1) kreditupplysning godkänner bet.anmärkning godkänner skuldsaldo

4.5/5.0 på Trustpilot

18+ | Låna ansvarsfullt | Räkneexempel: För ett annuitetslån på 160 000 kr till 17,00% rörlig ränta med en återbetalningstid på 9 år, med 108 avbetalningar om 2 931 kr och 995 kr i uppläggningsavgift samt 29 kr i aviavgift ger en effektiv ränta på totalt 18,95%. Totalt att återbetala blir 317 520 kr.

Få en ny start med ett omstartslån

Ett omstartslån är för dig som har skuldsaldo hos Kronofogden och vill samla dina lån för att få ordning på din ekonomi. En vanlig anledning till varför man får betalningsanmärkningar är dålig koll på sin privatekonomi. Det beror ofta på att man har många avier och fakturor som dimper ner i brevlådan varje månad och man helt enkelt får svårt att få en överblick. Genom att samla dina lån och krediter får du bättre koll på din ekonomi och kan på så sätt undvika att hamna i en liknande situation i framtiden.

Få en andra chans – Trots skuldsaldo

När man är i behov av att låna pengar trots att man har skuldsaldo hos KFM så är det inte många långivare som kommer välkomna dig med öppna armar. De långivare som finns kommer kunna låna ut pengar åt dig men inte till mer konsumtion utan istället för att lösa dina befintliga lån och krediter för att sätta upp en ny avbetalningsplan.

Så undviker du skuldsaldo igen

Efter att du ansökt om ett omstartslån är du på god väg mot en bättre ekonomisk situation. Nu när du har tagit ett grepp kring dina lånekostnader är det dags att få koll på alla dina utgifter. Med vår budgetmall får du en en gratis excel-mall där du kan fylla i dina inkomster och utgifter månadsvis för att se hur din ekonomi går ihop.

Gå från låg till hög kreditvärdighet

Förutom betalningsanmärkningar och skuldsaldo finns det många andra faktorer som påverkar din kreditvärdighet och därmed dina möjligheter att låna och få en så låg ränta som möjligt. När du väl har samlat dina lån till ett s.ka. omstartslån kan du lösa vårt inlägg där vi listar 10 saker som påverkar din kreditvärdighet för att se om vad du kan göra för att öka dina chanser till lägre räntor på dina lån.