Lediga jobb

Marknadsassistent – Deltid (Distans)

Om företaget
Affiliated Nordic AB har sedan 2015 utvecklat digitala marknadsplatser och väglett privatpersoner & företag att ta bättre informerade beslut vid valet av finansiella tjänster. Vi är ett ungt & entreprenöriellt team som just nu söker en driven och ambitiös marknadsassistent som vill lära sig mer om det digitala och finansbranschen i sin helhet.

Om rollen
I rollen som marknadsassistent kommer du ha stort eget ansvar med möjlighet att jobba var du vill och när du vill. Vi förväntar oss att du är van att arbeta nogrannt, strukturerat och har god förmåga att kommunicera i både talk och skrift. Du drivs av att ständigt utvecklas och tror på mottot att kunskap är makt.

Dina huvudsakliga uppgifter kommer innefatta att samla in olika typer av data och strukturera upp dessa i en databas. Du kommer med hjälp av datan ansvara för att skapa olika typer av innehåll på webbplatsens olika landningssidor och blogginlägg. Du kommer ha löpande kontakt med din ansvarige chef för att planera och följa upp arbetet löpande.

Hos oss kommer du få erfarenhet av vad som krävs att förvalta värdeskapande digitala plattformar och lära dig på djupet vad som krävs för att generera betald och organisk trafik via sökmotorer (SEO/SEM) och sociala medier (SMM).

Vid arbetets start kommer du få en gedigen utbildning av företaget, hur marknaden ser ut och hur lyckas med dina olika arbetsuppgifter.

Vi tror starkt på löpande kompetensutveckling och håller interna utbildningar inom hur man skapar värdefullt innehåll för webben, webbdesign, webbanalys, konverteringsoptimering (CRO), automatisering och artificiell intelligens (AI).

Vår ambition ör att hitta dig som vill växa tillsammans med rollen och få mer ansvar för sina egna projekt, affärsområden och/eller marknader.

Anställningen kommer inledas deltid på 25-50% med stor flexibilitet vilket passar väl för dig som studerar eller har annan huvudsaklig syssla.

Krav
Egen dator & internetuppkoppling

Meriterande kunskaper & erfarenheter
Photoshop
Google Drive
Google Analytics
Wordpress
Sociala medier
Prestationer inom Idrott, kultur & musik

Ansökan
Tjänsten ska tillsättas snarast och intervjuer sker löpande.

Maila några korta rader om varför du söker jobbet och CV / Linkedin till info@bankfinder.se.