Om oss

Landskapet för finansiella tjänster förändras snabbare än någonsin. De traditionella aktörerna utmanas av nischade finansbolag samtidigt som bankerna utvecklar nya tjänster och erbjudanden för att kunna konkurrera på dagens allt mer digitaliserade finansmarknad. Detta innebär fler valmöjligheter och erbjudanden men även nya fallgropar som kan bli kostsamma för dig som kund.

Hos Bankfinder.se granskar vi bankernas och deras utmanares erbjudanden så du snabbt och enkelt kan ta del av de senaste nyheterna och erbjudandena när du ska välja finansiella tjänster.

Vårt jobb är att ständigt övervaka och granska den finansiella marknaden så du kan ta bättre informerade beslut, slippa dyra fallgropar och få mer pengar över till det som är kul. Missa inte våra populära jämförelsetjänster där vi sammanställer erbjudanden oavsett om du ska Låna, Spara, Betala eller Försäkra.

I vår blogg hittar du relevanta nyheter och granskningar från bank- & finansbranschen. Vi ger dig handfasta tips för hur du får en sundare ekonomi och i vår kunskapsbank reder vi ut begrepp samt guidar dig i den finansiella djungeln. Allt för att du ska kunna ta bättre informerade beslut.

Tveka inte kontakta oss om du har frågor, funderingar, synpunkter eller har några andra ärenden du vill ta upp så gör vi vårt bästa att hjälpa dig vidare.

Välkommen till det nya sättet att välja banktjänster!

Din guide i den finansiella djungeln

Ansvarig utgivare

Affiliated Nordic AB
Kocksgatan 5
116 24 Stockholm

Mail: info@bankfinder.se
Webbplats: www.affiliated.se