ICA Banken AB

Bank

ICA Banken är en Sveriges största banker med över 1 miljon kunder.

Kundbetyg
3.1/5
Källa: Trustpilot

Besök webbplats:

Till Icabanken.se

Om ICA Banken

ICA Banken AB grundades 2001 och är idag en av Sveriges största banker inom privatsektorn. ICA Banken utmärker sig med sitt breda utbud av banktjänster och har generellt sett gott rykte tack vare sina förmånliga villkor för helhetskunder.

Kort om ICA Banken

Grundat 2001
Över 1.000.000 kunder
Har över 400 uttagsautomater i Sverige
En del av ICA Gruppen

Fördelar & Nackdelar med ICA Banken

Det finns både fördelar och nackdelar med att välja ICA Banken istället för att gå direkt till närmaste bank. Det är inte alltid du får det bästa erbjudandet av din bank eller det lånebelopp du vill ha. Genom att jämföra kan du se till att du får de bästa villkoren vad gäller belopp, ränta och löptid.

Fördelar med ICA Banken

Erbjuder både Blancolån & Bolån Erbjuder hem- & bilförsäkring Erbjuder betal- & kreditkort Väletablerad aktör med högt antal nöjda kunder Erbjuder möjlighet att samla lån

Nackdelar med ICA Banken

Endast för privatpersoner & ICA-handlare Tar kreditupplysning (UC)* *Det är ett lagstadgat krav att ta en kreditupplysning enligt Lag om ansvarsfull kreditgivning.

ICA Bankens hemsida – Modern och lättöverskådlig

ICA Bankens hemsida har ett modernt utseende och är mycket lättnavigerad och stilren. Den är avskalad och visar bara den mest väsentliga informationen. Här är det enkelt att fylla i information för att ansöka om lån. Du kan smidigt justera lånebelopp och månadskostnad beroende på låneperioden du väljer.

Skärmdump på Lendos hemsida

ICA Bankens produkter & tjänster

ICA Banken erbjuder ett komplett utbud av banktjänster. De erbjuder både privatlån och bolån, bil- & hemförsäkringar, bank- och kreditkort samt sparkonton. Här kan du jämföra de tjänster som ICA Banken erbjuder: – Låna pengar (Lån utan säkerhet) – Privatlån (Blancolån) – BolånSamlingslån (Samla lån & krediter) – Billån (Låna pengar till bilköp) – HemförsäkringBilförsäkringKreditkortBankkort

Om ICA Bankens kundtjänst

ICA Bankens kundtjänst kan du nå antingen via telefon eller chat. Öppettider är mellan 08.00 och 20.00 på måndag till fredag och 10:00 till 16:00 på lördag & söndag. Kundtjänsten öppettider varierar något beroende på tjänst du har frågor om, full information hittar du på deras hemsida. Chat och meddelanden kan du skriva till när som helst, och du får svar nästkommande vardag.

Frågor & Svar om ICA Banken

Är ICA Banken en bra bank?

Vårt samlade intryck är trots att vissa kunder visat sitt missnöje att ICA Banken är en bra bank för dig som vill samla din banktjänster på ett ställe och ta del av förmånliga erbjudanden.

Krav för att bli kund hos ICA Banken

Vi kan inte hitta någon generell information för vad som krävs för att bli kund hos ICA Banken då detta varierar beroende på vilken tjänst du är intresserad av.

Företagsinformation

BOLAGSNAMN

ICA Banken AB

TYP

Bank

HEMSIDA

https://www.icabanken.se

TELEFON

033 – 47 47 00

Chat

Se hemsida

ADDRESS HUVUDKONTOR

Kolonnvägen 20, 169 70 Solna

Öppettider

MÅNDAG – FREDAG

08:00 – 20:00

LÖRDAG-SÖNDAG

10:00 – 16:00

Övrigt

RÄNTA PRIVATLÅN
5,24 – 14,95%
RÄNTA BOLÅN
Se hemsida