Zmarta AB

Låneförmedlare

Zmarta.se är en av Sveriges största förmedlingstjänst inom lån.

Kundbetyg
4.6/5
Källa: Trustpilot

Besök webbplats:

Till Zmarta.se

Om Zmarta.se

Zmarta AB (tidigare Freedom Finance & Bolåneservice) grundades 1999 och är idag en av Sveriges ledande förmedlare inom privatekonomiska tjänster. Zmarta utmärker sig med ett brett utbud av jämförelsetjänster för bl.a. privatlån, bolån, el och försäkringar.

Kort om Zmarta

Grundat 1999
Hjälp över 1.200.000 kunder
Finns i 3 länder
En del av Zmarta Group AB

Fördelar & Nackdelar med Zmarta.se

Zmarta erbjuder en rad olika tjänster där du kan jämföra försäkringar, elavtal, olika privatlån, bolån och företagslån helt kostnadsfritt. Du kan här både samla lån och ansöka om ett nytt lån hos någon av deras mer än 35 långivare. Här nedan har vi listat några av fördelarna och nackdelarna med Zmarta och de olika tjänsterna som de erbjuder.

Fördelar med Zmarta.se

Jämför lån från 35 banker & långivare
Endast en kreditupplysning registreras (UC)
Väletablerad aktör med högt antal nöjda kunder
Bra kundservice med generösa öppettider

Nackdelar med Zmarta.se

Tar kreditupplysning (UC)* *Det är ett lagstadgat krav att ta en kreditupplysning enligt Lag om ansvarsfull kreditgivning. Något svårt att hitta information om kundtjänsten och deras öppettider

Zmartas hemsida – Enkelt att förstå & hitta rätt information

Det första intrycket av Zmartas hemsida är att den är lättöverskådlig. Designen är snygg och det känns enkelt att navigera runt på sajten. Det är tydliga instruktioner på hur du som kund går till väga och du får den information du behöver. Zmarta har lagt stor vikt vid att lätt kunna navigera sig mellan deras olika tjänster på webbplatsen men man kan se genom att de lyfter fram sin jämförelse av privatlån att det är en av deras viktigaste tjänster. 

Skärmdump på Lendos hemsida

Zmartas produkter & tjänster

Zmarta är en jämförelsetjänst för lån, försäkringar och elavtal. De är idag en av de största låneförmedlarna av privatlån i Sverige. Nedan har vi sammanställt andra populära lånetyper som som man kan använda Zmarta till och länkar till vår objektiva jämförelsetabeller där man kan jämföra dem mot andra liknande aktörer:

Låna pengar (Lån utan säkerhet)
Privatlån (Blancolån)
Samlingslån (Samla lån & krediter)
Omförhandlingslån (Sänk räntan på ett befintligt lån)
Billån (Låna pengar till bilköp)

Om Zmartas kundtjänst

Zmarta erbjuder en bra kundtjänst som har öppet alla dagar i veckan, dygnet runt. De erbjuder service via telefon, e-post samt en chattfunktion via hemsidan. Du har även möjlighet att kontakta dem via Twitter, Facebook, Whatsapp och Instagram. Här får du svar snabbt, och de besvarar även både positiva och negativa omdömen på olika sidor som Trustpilot, oftast inom 24 timmar.

Frågor & Svar om Zmarta

Hur många banker & långivare samarbetar Zmarta med?

Zmarta samarbetar med 35 banker & långivare för privatlån. 

Är Zmarta.se en bra tjänst?

Vårt samlade intryck är att Zmarta är en bra tjänst för dig som vill samla, omförhandla eller ta nya lån. Dessutom har du möjlighet att jämföra försäkringar och elavtal.

Krav för att andvända Zmarta.se

För att använda dig av Zmarta måste du vara minst 18 år. Du får dessutom inte ha några obetalda skulder hos Kronofogden samt att du måste ha en årsinkomst på 100 000 kronor eller mer. Kraven är något lägre än hos många andra jämförelsetjänster. Det görs en kreditupplysning hos Upplysningscentralen, UC, för att kunna bedöma om du kan betala ditt lån.

Företagsinformation

BOLAGSNAMN

Zmarta AB

TYP

Låneförmedlare

HEMSIDA

https://www.zmarta.se

TELEFON

0771 – 47 48 49

E-POST

info@zmarta.se

ADDRESS

Polisgatan 4, 262 21 Ängelholm

Öppettider

MÅNDAG-TORSDAG

08:00 – 20:00

FREDAG

09:00 – 17:00

LÖRDAG-SÖNDAG

10:00 – 15:00

Övrigt

RÄNTA

2,95 – 27,00%